El meu nou llibre sobre la Barcelona secreta ja és a les llibreries

‘Barcelona secreta 3’ ja és a les llibreries. És la quarta entrega de Viena Edicions que recopila les entregues dominicals que publica Lavanguardia.com. El primer volum, tal que es pot veure a la part superior de la imatge, no es va titular Barcelona secreta, sinó ‘Barcelona, històries, curiositats i misteris’. A la foto apareix també la tercera entrega, titulada ‘Barcelona secreta 2’. La setmana vinent, dijous 10, a les 18.30, farem la presentació a la llibreria Alibri (Balmes, 26). En els propers dies penjaré la invitació. Esteu tots convidats.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s