La Barcelona secreta a BCNegra

El proper divendres 31 de gener, a les 16.00 hores, he estat convidat a participar en una taula rodona dins el festival BCNegra. La taula es centra en els enigmàtics racons de Barcelona que han servit d’escenari a trames de novel·la negra. A la taula m’acompanyaran els escriptors María Zaragoza i Albert Lladó, moderats per Xavier Theros. No us ho perdeu. L’acte tindrà lloc a la Biblioteca Jaume Fuster, a la plaça Lesseps, 20-22. Us hi esperem.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s