Maria Sánchez: ens ha deixat una gran periodista

Molt afectat per la mort de Maria Sánchez, una gran amiga i companya periodista. Ho va demostrar durant anys a la redacció de TVE a Catalunya. A més de la seva solvència com a professional, va deixar també una petjada important perquè era una gran persona. La foto on apareix destacada al centre es va fer al maig de 2007, a l’inici de la campanya de Jordi Hereu a l’alcaldia de Barcelona. Apareix rodejada de molts dels companys que vam cobrir amb ella durant anys la informació municipal. Tots els que vam formar part d’aquell pool de periodistes i molts altres ens hem quedat avui orfes de la seva amistat, simpatia, solidaritat i generositat. Maria, et vas fer estimar. Per això, tots t’estimarem sempre. Bon viatge.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s