Reeditat el segon volum de Barcelona secreta

@Edicions_Viena ha reeditat ‘Barcelona secreta I, el segon volum recopilatori —el primer es va dir ‘Barcelona. Històries, curiositats i misteris’—de la meva sèrie Barcelona Secreta a Lavanguardia.com. Aquest volum es va esgotar poc després d’haver sortit. Aquesta reedició coincideix amb la publicació del cinquè volum, ‘Barcelona secreta IV, ja a les llibreries i que es presentarà el proper dimarts 28 de febrer a la Casa del Llibre de rambla Catalunya a les 19.00 hores.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s