Reeditat el segon volum de ‘Barcelona secreta’

Aprofitant l’aparició en dues setmanes a les llibreries del cinquè volum de ‘Barcelona secreta’ (esquerra), @Viena_Edicions també reedita el segon volum (dreta), que estava esgotat. Aquest segon volum té per títol ‘Barcelona secreta I’, perquè el primer es va dir ‘Barcelona. Històries, curiositats i misteris’. Per la mateixa raó, el cinquè volum es diu ‘Barcelona secreta IV’. És una bona oportunitat per a completar la col·lecció. Tots dos seran a les llibreries a partir del 16 de febrer. La presentació de ‘Barcelona secreta IV) serà el 28 de febrer a la Casa del Llibre de Rambla Catalunya. Properament donaré més detalls.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s