Avui, presentació del meu llibre

Benvolguts, nomès recordar que avui tindrà lloc la presentació del meu darrer llibre, ‘Barcelona secreta 2’, al Col·legi de Periodistes (rambla Catalunya, 10. 18.30). Degut a les restriccions a cauda de la COVID-19, l’aforament es veurà reduit a un terç, de manera que només podran accedir al local unes 30 persones. Qui vulgui, podrà seguir-ho vía telemàtica per Zoom a través de l’enllaç https://zoom.us/j/91593355884. En aquests moments estem treballant en l’organització de properes presentacions. És una llàstima no poder gaudir de molts de vosaltresavui, pero són les conseqüències d’aquesta situació tan difícil que estem vivint. Fins a la tarda.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s