Presentació de ‘Barcelona secreta 2’ amb restriccions

Benvolguts, nomès recordr que el proper dimecres 9 de desembre tindrà lloc la presentació del meu darrer llibre, ‘Barcelona secreta 2’, al Col·legi de Periodistes (rambla Catalunya, 10. 18.30). Degut a les restriccions a cauda de la COVID-19, l’aforament es veurà reduit a un terç, de manera que només podran accedir al local unes 30 persones. Per poder fer-ho, s’ha de reservar al correu viena@vienaedicions.com. Qui vulgui, podrà seguir-ho vía telemàtica per Zoom a través de l’enllaç https://zoom.us/j/91593355884. En aquests moments estem treballant en l’organització de properes presentacions. És una llàstima no poder gaudir de molts de vosaltres el dia 9, pero són les conseqüències d’aquesta situació tan difícil que estem vivint.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s