En el nou llibre de Pere Escobar

llibre_escobar2

Pere Escobar, un dels grans referents del periodisme esportiu, m’ha fet l’honor d’escollir-me com un dels 100 personatges inclosos en el seu llibre ‘Cent x cent Barcelona’. En Pere ha fet un gran llibre en el que ens pregunta un per un pel nostre lloc icònic de Barcelona. Jo vaig escollir el passatge de les Manufactures, un lloc màgic de la meva infantessa, avui feliçment recuperat, encara que molt canviat de quan hi passava amb la meva mare.

No us perdeu el llibre. És una meravella i un privilegi compartir llibre amb gent com Joaquim Maria Puyal, Pasqual Maragall, Joan Manuel Serrat, Ferran Adrià, i companys de professió com Xavier Theros, Josep Cuní, Marius Carol, Emilio Pérez de Rozas i Lluís Permanyer, entre molts altres.

És de compra i lectura obligada.

llibre_escobar3


llibre_escobar1

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s